Zo, net op tijd voor de van Gogh wedstrijd. Ik heb het schilderij Sunset ingestuurd en het schilderij "zomer" Acryl 62 bij 50 cm.
Dit jaar doe ik niet mee met de kunstroute in Koudekerke, maar ga nu schilderen voor de wedstrijd "schilderij van het jaar".

 

Hier even het laatste nieuws over mijn vorderingen van de twee schilderijen voor deelname aan de "van Gogh" wedstrijd, ook al is het mijn vakantietijd. Ik ben nu met het onderhoud aan mijn huis bezig, weliswaar ook schilderwerk maar dan anders wink. Dat wordt nog spannend om op tijd de twee schilderijen af te krijgen. Maar geen stress deze warme dagen. We zien wel is het motto.......

Hier weer nieuws omtrent mijn schilderwerk. Ik heb weer een nieuw schilderij af, maar houd u nog even in spanning. Voordat het op de site verschijnt moet het nog gefotografeerd worden. Ik hoop het deze week te doen en dan zal het weer op mijn website verschijnen. Verder houd ik mij bezig met het ontwerpen van een schilderij voor de van Gogh wedstrijd .

Er komt een schilderwedstrijd aan ter herdenking dat Vincent van Gogh 125 jaar geleden is overleden. Het werk dat hiervoor ingestuurd kan worden moet een beetje in de stijl van de schilder zijn. Er mogen maximaal vier werken worden ingestuurd. Ik kan het schilderij Sunset (zie mijn site) insturen, of eventueel nieuw werk. De sluiting voor inzending is 31 augustus, dus is er nog tijd om te beslissen wat ik ga doen.

Zo, dan is het nieuwe schilderij toch nog eerder klaar dan verwacht (zie Recent werk) en staat het nu op mijn website met de naam "tea-gown". Het volgende werk zal ik proberen stap voor stap te fotograferen, zodat de vorderingen te volgen zijn via mijn blog.

De laatste tijd door omstandigheden wat minder kunnen schilderen, maar dat komt weer goed hoor. Ik zal volgende keer weer een afbeelding plaatsen van het werkstuk waar ik mee bezig ben. Deze week is er al weer een vergadering over de kunstroute 2015. Zoals het er nu voor staat, sla ik waarschijnlijk een keertje over met exposeren tijdens de kunstroute wegens gebrek aan nieuw werk. Mocht ik toch meedoen, dan laat ik dat natuurlijk weten.

Hier ziet U het schilderij waar ik op dit moment mee bezig ben, het is echt een worstel schilderij. Het is zeer bewerkelijk en ik werk met verschillende technieken. Maar dat is weer een uitdaging op zich. Het plan is om naast dit werk nog een schilderij op korte termijn te gaan maken om het een beetje afwisselend te houden.
Deze afbeelding is van klein formaat en maakt het een beetje spannend hoe het schilderij er uit gaat zien als het af is. Benieuwd naar het eindresultaat? Blijf dan mijn website bezoeken.

Ik hou jullie op de hoogte.

Een nieuwjaar.... iedereen de beste wensen natuurlijk voor 2015. Ik ben niet verder gekomen bij "het schilderij van het jaar", wat niet erg is hoor. Dit jaar hoop ik weer mee te doen en heb dan ook weer iets om naar uit te kijken. Voornemens heb ik verder niet, maar wil wel meer gaan bloggen en schilderen. Dat zijn toch ook mooie voornemens?

Bij de wedstrijd "schilderij van het jaar" is een fout gemaakt bij het nomineren van de 50 kunstenaars. Er zijn 11 ten onrechte werken genomineerd. Of ik daar bij zit weet ik niet, maar ze zijn in ieder geval niet verwijderd. Wel zijn er 11 toegevoegd plus dat er verlenging van het stemmen is. Het is nog even afwachten of ik door ben.

Zo weer goed nieuws, ik ben namelijk weer bij de laatste 50 deelnemers die mee dingen voor de nominatie "schilderij van het jaar 2014",
dus dat is altijd leuk natuurlijk. Het is toch een blijk van waardering, zeker ook omdat het weer om een portret gaat van iemand die mij erg dier baar is.
U kunt ook nog op mij stemmen als U dat wilt via deze link schilderijvanhetjaar

Pagina 1 van 3